Newclears lansira novi brend “AIMISIN”

komprimovani peškir

Nakon što se više od 10 godina bavi higijenskom industrijom, Newclears odlučuje postaviti novi brend koji se samostalno upravlja, ne samo za obogaćivanje proizvodnih linija, već i za stvaranje pouzdanog kineskog brenda sa kvalifikovanom robom na svjetskom tržištu.Proteklih godina naša kompanija je specijalizovana za OEM usluge i već je dobila mnogo pozitivnih povratnih informacija od kupaca širom sveta. Potpuno razumemo da će to biti drugačiji izazov za nas, ali smo i dalje odlučni da to uradimo, ponudimo nove opcije potrošačima i razviti bolje artikle na tržištu.

Novi brend pod nazivom “AIMISIN”.“AI” na kineskom znači simpatičan, iskreno se nadamo da će naši proizvodi dobiti naklonost globalnih korisnika.“MI” se odnosi na lijepe, cilja na vizualno atraktivne predmete.“Grijeh” je pouzdan, cilj je osvajanje povjerenja potrošača nakon upotrebe.

Prvi proizvod ove serije jekomprimovani peškirkoji je napravljen od 100% organskog pamuka, biorazgradiv, bez hemikalija i prošao SGS test.Malen je, pogodan za nošenje i široke aplikacije, kao što su kućanstvo, ured, hotel, restoran, putovanja, sport, piknik, zabava itd.

Nadamo se da će mali korak našeg tima donijeti bolje iskustvo korisnicima i neke pozitivne promjene na svijetu.

Za vaše ljubavnike, Za našu planetu!

Čarobni komprimovani peškir

Čarobni komprimovani peškir

 

Tel:+86 1735 0035 603
E-mail:sales@newclears.com


Vrijeme objave: 05.12.2022